Yurtdışında Yazılım Mühendisliği Eğitimi Veren En İyi Üniversiteler Hangileridir?

0



 Yurtdışında Yazılım Mühendisliği Eğitimi Veren Üniversiteler


Yurt dışında yazılım mühendisliği eğitimi veren okulların şartlarını öğrenerek kendiniz için en doğru seçimi yapabilir, kariyerinize rakiplerinizden çok daha avantajlı olarak başlayabilirsiniz.

1.University of Oxford, İngiltere


2.University of Gothenburg, İsveç


3.University of Warwick, İngiltere


4.New Jersey Institute of Technology, ABD


5.University of Kent, İngiltere

Dünyanın en saygın üniversitelerinin de bulunduğu yurtdışında yazılım mühendisliği eğitimi veren üniversiteler listesi, bu eğitimi alabileceğiniz en iyi eğitim kurumlarını içeriyor.


- [x] 1.Oxford Üniversitesi

Yaklaşık bin yıllık bir tarihe sahip olan Oxford Üniversitesi her öğrencinin hayallerini süslüyor. Dünyanın en seçkin akademisyenlerinin eğitim verdiği Oxford Üniversitesi devasa bir kampüse sahiptir ve Göz kamaştıran mimarisiyle eğitim almak isteyeceğiniz üniversitelerden biridir. Yurtdışında eğitim için tercih eden öğrencilerin fazla olması sebebiyle kültürel olarak da çok geniş bir perspektif sunar. Yazılım mühendisliği eğitimi 1993 yılından beri Oxford Üniversitesi’nde var. Efektif eğitimi desteklemek amacıylasınıf sayıları düşük tutuluyor. Bu program güncel değişen şartlara ayak uyduran yazılımları yaratmayı hedefliyor. Oxford Üniversitesi’nde yazılım mühendisliği eğitimi almamak için hiçbir sebebiniz yok.


- [x] 2.Gothenburg Üniversitesi

Göteborg Üniversitesi, Avrupa’da yazılım mühendisliği eğitimi alabileceğiniz en iyi üniversiteler arasında yer alıyor. Göteborg, İskandinavya’nın en fazla öğrenciye sahip olduğu şehridir. Çok farklı uyruklardan öğrencilerin tercih etmesi sebebiyle Göteborg Üniversitesi’nde de kültürel çeşitlilik oldukça fazladır. Göteborg Üniversitesi’nde yazılım mühendisliği eğitimi problem ve proje temelli eğitime odaklıdır. Gruplar halinde çalışılması esastır ve her grupta farklı rollere sahip olunur. Bu eğitimde insanların gelecekteki hayatlarını etkileyen çözümler üretilmesi benimseniyor.

 

- [x] 3.Warwick Üniversitesi

İngiltere’nin en iyi üniversitelerinden biri olan Warwick Üniversitesi,İngiltere’deki diğer köklü üniversitelere kıyasla yeni kurulmuş bir üniversitedir. Ancak başarı sıralamalarında üst sıralarda yer alması sebebiyle İngiltere’de yazılım mühendisliği eğitimi alanında en iyi üniversitelerden biridir. Warwick Üniversitesi’nde Communications and Information Engineering yüksek lisans programında gerçek dünya problemlerinin algoritmalarını, teknolojilerini, veri analitiğini gözlemleyecek veGünümüzde bilgi ile iletişim alanında gerçekleşen devrime dahil olacaksınız.

 

- [x] 4.New Jersey Teknoloji Enstitüsü

New Jersey Institute of Technology (NJIT), sektörde sürekli değişen teknolojik ihtiyaçları karşılayabilecek endüstri liderleri hazırlıyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde yer alan üniversite, yazılım mühendisliği alanındaki yazılım sistemleri ve uygulamalarının oluşturulması, test edilmesi, geliştirilmesi ve sürdürülmesi gibi yazılım geliştirmenin tüm önemli yönlerini kapsıyor. Program dahilinde öğrenciler, proje yönetimini öğrenerek, uygulamalı bir deneyim kazanma şansına da sahip oluyorlar. 


5.Kent Üniversity

Kent Üniversitesi, 100’ün üzerinde farklı ülkeden öğrencinin eğitim gördüğü, öğretim kalitesiyle ödül almış, yurtdışında yazılım mühendisliği eğitimi için tercih edebileceğiniz en iyi üniversiteler arasındadır. University of Kent’in yazılım mühendisliği eğitimini diğerlerinden farklılaştıran unsur, sadece eğitim değil ilham da veriyor olmasıdır. Nesneye yönelik kodlamayla başlayan yazılım geliştirme ve proje yönetimi becerileri kazandıran bu program sizi yazılım kariyerine hazırlar.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top