WhatsApp Gizliliği Daha Çok Artırıyor

0

 


WhatsApp yazılımcıları kilitli sohbetler özelliğini geliştirmek için düğmeye bastı. Gündeme bomba gibi düşen rapora göre şirket, kilitli sohbetleri gizlemenize olanak sağlayacak, sohbet gizliliğini en yüksek seviyeye çıkartacak.

WhatsApp, kısa bir zaman önce kilitli sohbetler isimli özelliğini duyurmasının ardından kullanıcılarına beta sürümü ile kullanıcı deneyimi sunmuş bu özelliğe bazı iyileştirmeler yapmıştı. Gündeme bomba gibi düşen rapora göre bu özellik ile ilgili yapılan iyileştirmeler en yüksek seviyeye çıkartılıcak.

Arama çubuğuna gizli kod girilerek kilitli sohbetlere ulaşılacak

Güncel sürümde WhatsApp'ta kullanılan kilitli sohbetlere bir listeden ulaşılmakta ve böylece o sohbetlere erişilemese de kilitli olduğu görünmekte. Ancak şirket yazılımcıları yeni bir seçenek geliştiriliyor ve böylece kullanıcıların kilitli sohbetlerini daha iyi gizlemelerine olanak tanıyor olacak.


Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi bu yeni seçenek ile kullanıcılar artık kilitli sohbetlerini gizleyebilecek. Sohbet kilitleme ayarlarından ulaşılan bu yeni seçenek ile kilitli sohbetler gizlenebilir, bu sohbetlere arama çubuğundan gizli kodunuzu girerek ulaşabilirsiniz.

Henüz test aşamasında olan bu yeni seçenek ile WhatsApp gizliliği artırmak için kilitli sohbetlerin giriş noktasını gizleyerek telefona erişimi olan herkesin kilitli sohbetlerin varlığını fark etmesini daha zor bir hâle getiriyor.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top